Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Repair Cafés en Conrad gaan samenwerking aan

Als reparatie bij de fabrikant te duur is en de winkelier werkt ook niet mee, heb je doorgaans nog maar één plek waar je terecht kunt, het repair café. Een gezellige club mensen die voor een prikkie jouw apparatuur proberen te maken. Gewoon omdat ze het leuk vinden.

Het gros van de repair cafés in Nederland en België is aangesloten bij de Stichting Repair Café. Deze stichting en Conrad zijn nu een samenwerking aangegaan waardoor de mensen die jouw spullen proberen te repareren met korting onderdelen kunnen bestellen. Hoewel het voor Conrad uiteraard een mooie bron van omzet is (het zijn natuurlijk geen filantropen), is het resultaat dat we uiteindelijk net wat minder elektronica hoeven weg te gooien en dat is een mooi streven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.