Microsoft’s Android launcher is niet langer in beta

Eerder dit jaar wisten we al melding te maken van een nieuwe launcher voor Android die in ontwikkeling was bij Microsoft. Toen was dit echt nog een beta versie van de launcher, maar inmiddels is ‘Arrow’ volwassen geworden.

De Arrow Launcher gebruikt nog maar drie schermen om jouw Android smartphone mee aan te sturen. Zo is het homescherm een lange, verticale lijst met app. Deze apps zijn gesorteerd op basis van populariteit tijdens jouw smartphonegebruik.

met een swype naar rechts kom je in het contactenscherm. Ook hier is het weer een lange, verticale lijst waar je doorheen mag swypen. Swype je vanuit het homescreen naar links, kom je in het notificaties systeem waar e-mail, SMS, WhatsApp en andere programma’s samenvloeien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events