Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Jarre’s Aeroskull Nano maakt de iconische Aeroskull betaalbaar

Jarre Technologies, van Jean Michel Jarre, maakte enkele jaren geleden de iconische Aeroskull speaker. Een speaker met een mooi setje speakerdrivers en een versterkerconfiguratie die op papier al fantastisch klinkt. Het grote nadeel was het prijskaartje, maar met de Aeroskull Nano doet Jarre ook daar iets aan.

De Aeroskull speaker is iconisch door haar vormgeving. De Aeroskull is een schedel van chroom met een zonnedril waarachter de speakers zijn weggewerkt. De Aeroskull Nano brengt ditzelfde design met een doorsnede van 7 CM en met een gewicht van 100 gram. De twee speakerdrivers worden aangedreven door een 6 Watt versterker en het geheel krijgt een accu mee die een gebruiksduur van 8 uur moet opleveren. Naast een analoge 3,5mm audio ingang beschikt de Aeroskull ook over bluetooth 4.0 met A2DP ondersteuning.

Beschikbaarheid

De Jarre Aeroskull Nano verschijnt in het rood, goud, mat zwart, mat wit en in de originele chroom uitvoering. De Aeroskull Nano gaat 89 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.