GadgetGear.nl

HP introduceert de Chromebook 14-ak000nd

Met de Chromebook 14-ak000nd komt HP met een Chromebook die door haar kleurstelling een net even wat speelser uiterlijk heeft gekregen. Daarnaast is het formaat van de Chromebook 14-ak000nd interessant. Deze Chromebook meet 17,8mm dik en weegt 1,7 kilo.

HP rust de Chromebook 14-ak000nd met een eigen Brightview WLED HD display uit. Deze heeft een doorsnede van 14 inch en een resolutie van 1366 x 768 pixels. Daarmee zit het display net iets boven de 720p HD standaard. Daarmee praat je over ongeveer 111 pixels per inch.

Je krijgt standaard één HDMI aansluiting, één analoge audio-aansluiting voor een hoofdtelefoon, twee USB 2.0 poorten, één USB 3.0 poort en een SD kaartlezer. Bluetooth 4.0 is aanwezig evenals dual-band WiFI op b/g/n/ac.

Onder de motorkap ligt een Intel Celeron N2840 chipset met een Intel HD Graphics kaart. De processor is een 64-bit dual-core model met een basissnelheid van 2,16GHz en een burstsnelheid van 2,58GHz. De chipset bevat 2GB aan DDR3L werkgeheugen. De accuduur van de Chromebook 14-ak000nd ligt op 9 uur en 15 minuten.

Beschikbaarheid

De HP Chromebook 14-ak000nd gaat €349 kosten.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten