GadgetGear.nl

De Pulse slaat een brug tussen DSLR en smartphone

Met de Pulse staat één van de mooiste afstandsbedieningen voor DSLR’s op Kickstarter. De Pulse zou via de bijbehorende app de besturing voor een groot deel moeten overnemen.

Zo zou de Pulse het mogelijk moeten maken om niet alleen foto’s en video’s te schieten, maar ook timers te gebruiken voor het schieten van timelapse beelden. Hiervoor gebruik je niet de traditionele remote aansluiting op de camera, maar de USB aansluiting. Naast het vastleggen van beelden, is het hierdoor ook mogelijk om de camera op afstand handmatig af te stellen.

Beschikbaarheid

De Pulse staat nu op Kickstarter. Vanaf $74 doe je mee.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten