Logo GadgetGear.nl
Picture of Zeeman Albert
Zeeman Albert

Apple Music komt naar Sonos

Spotify heeft ons de weg gewezen naar streaming muziek. Sonos ondersteunt Spotify bijna vanaf het prille begin. Deezer voegde daar kwaliteit aan toe, waardoor de nieuwe Play5 luidsprekers kunnen sprankelen. En nu komt dan Apple Music beschikbaar op Sonos. Alle onderdelen van Apple Music – zoals For You, New, Radio en My Music – spelen straks draadloos op de speakers van Sonos.“Streamingdiensten zorgen voor meer muziek in het leven – en dat maakt ons leven nog beter. De introductie van Apple Music betekende een keerpunt voor streaming en voor het massale gebruik van die diensten”, zegt John MacFarlane, medeoprichter en Chief Executive Officer van Sonos. “Nu we toegang hebben tot vrijwel alle muziek ter wereld, is de manier waarop muziekliefhebbers ernaar luisteren nog belangrijker. We zijn zeer vereerd om Apple Music nu beschikbaar te maken voor Sonos-luisteraars overal ter wereld.”

image004Apple Music is alle manieren waarop je naar muziek luistert op één plek. En dat in combinatie met de kennis van muziekexperts, die afspeellijsten samenstellen voor welk moment dan ook. Muziekselectie is de kern van elk element van Apple Music; van authentieke radiozenders en Beats 1 tot de suggesties in For You en topalbums en -nummers in New. Voor Sonos gaat het erom dat de nummers thuis vrijwel net zo klinken als toen ze werden opgenomen in de studio.

“Veel van onze gebruikers zijn fan van Sonos en willen van onze diensten genieten door het hele huis”, zegt Eddy Cue, Senior Vice President Internet Software and Services bij Apple. “We zijn heel blij met de samenwerking met Sonos, omdat we de Apple Music-ervaring nu op nog meer plekken kunnen bieden.”

Apple Music en Sonos zoeken muziekliefhebbers die vanaf 15 december 2015 meehelpen te bepalen hoe Apple Music en Sonos huizen kunnen vullen met muziek. Met de publieke bètatest is het mogelijk de vele functies van Apple Music te gebruiken in de Sonos-app op iPhone, iPad, iPod Touch, Mac, pc en Android-telefoons. De muziek is af te spelen in één kamer of in meerdere kamers tegelijk. De volledige versie is beschikbaar vanaf begin 2016.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.