Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

VKworld verruilt haar hamer voor haar VK700X smartphone

Doorgaans geloof ik het wel als een Chinees merk weer eens claimt een supersterke smartphone te hebben. Eerst zien, dan geloven. Toch heeft het Chinese VKworld een aantel wel heel opmerkelijke demo video’s de wereld in gestuurd.

Zo lijkt het display van de VK700X een prima vervanger te zijn voor de gemiddelde hamer. Hoewel het toestel de slagkracht een beetje mist (een hamer doet zijn werk door een hefboomconstructie met gewicht aan het uiteinde) lijkt de man in de video toch aardig door te meppen met de smartphone.

In een tweede filmpje testen ze de VKworld VK700X tegenover een multitool met een houtboor. Ook hier lijkt de boor geen grip op het glas van de VK700X te krijgen.

Verder heeft VKworld de VK700X van een rubber achterkant voorzien zodat het toestel niet snel van een tafel zal glijden. Onder het 5 inch 720p display zitten de drie gebruikelijke touch knoppen.

Verder vinden we in de VKworld VK700X een quad-core MediaTek processor op 1.5GHz met 1GB aan werkgeheugen en 8GB opslagruimte. Er is ruimte voor een microSD kaartje en het toestel beschikt over een 8 megapixel camera. VKworld installeert standaard Android 5.1 op het toestel.

VKworld-VK700X-kleuren

Beschikbaarheid

De VKworld VK700X verschijnt in het goud, zwart en wit. De verkoopprijs komt op $59,99 te liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.