Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Sony stopt directe verkoop aan consumenten

Wie de Sony site weleens heeft bezocht, weet dat je de mooiste Sony gadgets daar direct via Sony kunt aanschaffen. De prijzen waren weliswaar conform de adviesprijzen, maar de leveringen waren altijd lekker snel. Deze service stopt nu.

Sony heeft aangekondigd dat het haar Sony Store Online zal sluiten. Lopende orders en reparaties worden nog afgehandeld, maar daar blijft het bij. Als alternatief biedt Sony de mogelijkheid om gadgets direct bij andere online en offline verkoopkanalen te kopen. Deze worden dieper geïntegreerd in de Sony site.

Zou Sony deze stap zetten omdat haar eigen online winkel niet kan concurreren? Dat zou kunnen. Een andere optie is dat de retailpartners niet echt happy zijn met de directe verkoop van Sony waardoor Sony ze nu een enorm plezier doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.