Kevin Krechting beoordeelde namens GadgetGear de Destiny, The Taken King met 4.5 sterren.

The Good
  • verfrissende nieuwe elementen in de game
  • meer gearslots met extra bonussen
  • goed verhaal
The Bad
  • niet meer je level te boosten met Light.


Activision en Bungie hebben The Taken King als game uitgebracht en niet als DLC. Is dat terecht? Jazeker, er is namelijk veel meer te doen dan bij de voorgaande DLC!

Verhaal

In de eerste DLC voor Destiny maakten we kennis met een nieuwe raid, Crota’s End. Hier hebben we Crota gekilled, en laat dat nu net de zoon van Oryx zijn, beter bekend als The Taken King. Dat is waar deze expansion eigenlijk om draait. Oryx is nogal kwaad en duidelijk in staat om ons hele zonnestelsel weg te vagen op zijn weg naar wraak. Samen met zijn Taken army en een superwapen aan boord van zijn schip is Oryx een tegenstander die zijn gelijken niet kent. Zijn leger bestaat dus uit Taken. Dit zijn overgenomen vijanden van je. Denk dan aan de Caball, Hive, Vex of Fallen. Deze overgenomen vijanden zijn zwart wit en hebben vaak ook een extra ability. Ze zijn dus sterker dan hun gewone tegenhangers. In de intro zie je de Awoken in een ruimtegevecht met de troepen van Oryx. Dit is echt prachtig gedaan en is meteen een demonstratie van de kracht van Oryx.

Aan jou dus de taak om de Dreathnought in te glippen en dit superwapen uit te schakelen. Dan de taak om Orxy te lokaliseren en proberen te vernietigen. Dit in 1 zin, in het echt ben je wel even bezig. Je moet eerst tot level 40 levelen en zelfs dan heb je questen die je dagenlang, zo niet wekenlang bezig houd! Erg veel content dus en dat is dus wel wat anders dan tijdens de release van het eerste deel van Destiny.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.