Asustor lanceert haar 31-serie 4K multimedia NAS systemen

NAS systemen die zonder moeite Full HD video’s uitsturen over een HDMI poort zijn inmiddels relatief gewoon en ook de eerste 4K modellen zijn al gespot. Met een premium prijskaartje natuurlijk. Met de nieuwe 31-serie brengt Asustor een goedkoper alternatief.

In de 31-serie komt Asustor nu met de AS3102T en AS3104T. De eerste heeft ruimte voor twee harddrives. De tweede voor 4. De twee NAS systemen draaien op een dual-core 1.6GHz processor die overgeklokt mag worden tot 2.16GHz. Er zit standaard 2GB aan werkgeheugen in. De chipset levert op RAID 1 een schrijfsnelheid van 112MB per seconde en een leessnelheid van 110MB per seconde.

Verder levert Asustor 1 LAN aansluiting, 1 USB 3.0 poort voor snelle bestandsoverdracht en twee USB 2.0 poorten. Er is ondersteuning voor een afstandsbediening met behulp van de infrarood poort op de NAS.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.