Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA2015: Zolt introduceert haar innovatieve lader voor laptops

Hoeveel innovatie past er in een lader voor laptops? Meer dan je denkt! Zolt liet ons deze week haar nieuwe laptop lader zien. Deze blijkt ultracompact en is ook nog eens in staat twee extra apparaten via USB op te laden.

De Zolt lader beschikt namelijk over drie USB poorten en komt met een speciale USB kabel die als voedingskabel voor laptops gebruikt dient te worden. De lader herkent aangesloten apparaten en zal automatisch de juiste hoeveelheid stroom toewijzen.

Zolt zegt geschikt te zijn voor ongeveer 90% van alle laptops. Met de transitie naar een USB Type-C aansluiting om jouw laptop te laden, hoeft Zolt zich voor de toekomst helemaal geen zorgen meer te maken.

Qua formaat zal de Zolt over een inklapbare stekker beschikken om de Zolt zo compact mogelijk te houden wanneer je op rijs gaat. Een slim systeem zorgt er ook voor dat de Zolt 90 graden kan draaien zodat je altijd wel goed uit zal komen met het plaatsen van jouw stekkers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.