IFA2015: TomTom introduceert haar Spark sporthorloge

IN een sportschool in Berlijn presenteerde TomTom tijdens de IFA haar nieuwste sporthorloge. De TomTom Spark valt bovendien op door een directe samenwerking tussen TomTom en Ministry of Sound.

Ministry of Sound is de ID&T van het verenigd koninkrijk en heeft ruim 6,5 miljoen compilatie CD's verkocht. Daarnaast verkoopt het digitale compilaties met muziek voor hardlopers. Door de samenwerking met Ministry of Sound krijg je een half uur durende mix van muziek meegeleverd met het sporthorloge.

Spark_Purple-Haze_Small_Right_Music_EN

In totaal heeft de TomTom Spark 3GB aan opslagruimte beschikbaar voor jouw favoriete tracks die direct via bleutooth gestreamd kunnen worden. Daarnaast bevat de TomTom Spark een flinke GPS unit en hartslagmeter om jouw sportieve prestaties vast te leggen.

Beschikbaarheid

De TomTom Spark ligt nu in de winkels voor €249.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram