Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA2015: Raumfeld introduceert haar Sounddeck

Teufel’s Raumfeld heeft tijdens de IFA haar Sounddeck onthuld. Deze nieuwe speaker is een uitbereiding op het Raumfeld multiroom audiosysteem van Teufel en vormt een alternatief op de Raumfeld soundbar die eveneens op de IFA stond.

De Sounddeck is een multiroom speaker van Raumfeld die je onder de voet van jouw TV plaatst. Doordat de Sounddeck veel horizontaal oppervlak heeft, is de speaker in staat om een zeer breed stereobeeld weer te geven en de nodige lage tonen te genereren.

De Raumfeld Sounddeck beschikt over een 280 Watt klasse D versterker met zes 70mm drivers en twee 130mm subwoofers. Verbinden kan via HDMI met ARC ondersteuning en er is ondersteuning voor HDMI CEC zodat de TV afstandsbediening gebruikt kan worden om het volume van de Sounddeck in te stellen. Ook een analoge en optische ingang ontbreken niet aan de speaker en je krijgt ook een afstandsbediening.

Beschikbaarheid

Opvallend is dat Teufel zowel een standaard versie van de Raumfeld Sounddeck neerzet als een ‘priority edition’. Het verschil is of je hem wel of niet voor de kerst geleverd zal krijgen. De Priority Edition zal €1.199,99 kosten terwijl de versie die je vanaf het voorjaar koopt €999,99 zal kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.