Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA2015: Narrative introduceert de Clip 2 life camera

Jouw leven in beeld brengen. Dat deed Narrative al met de originele Clip camera en dat gaan ze nog een keer doen met de Clip 2. Deze bodycam registreert alles dat jij ziet om zo de meest spontane momenten te vereeuwigen.

De Narrative Clip 2 werkt op basis van sensoren. Geef je twee tikjes tegen de camera, zal deze meteen een clip van tien seconde opnemen, maar je kunt ook de Narrative app op jouw smartphone gebruiken om de Clip 2 aan te sturen en in te stellen. Bijvoorbeeld om langer op te nemen.

De Narrative Clip 2 bevat een 8 megapixel sensor en filmt in 1080p HD. De lens heeft een beeldhoek van 90 graden. Om met smartphones te verbinden beschikt het apparaat over WiFi en Bluetooth. Een ingebouwde GPS tracker laat je zien waar je bent geweest.

In timelapse modus geeft de camera je een accuduur van 30 minuten en op het ingebouwde geheugen van 8GB is ruimte voor 2 dagen aan timelapse foto’s. Voor sporters is het aardig om te weten dat de behuizing waterdicht is.

Beschikbaarheid

Vanaf deze maand zal Narrative de Clip 2 versturen. Tot die tijd zijn alleen pre-orders mogelijk. Het apparaat kost €229 en verschijnt in het wit, zwart en rood.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.