Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA2015: Monster introduceert de Selfie Case voor iPhone

Monster kennen we vooral van de speakers en hoofdtelefoons, maar Monster heeft tijdens de IFA ook een ‘fun’ product in de markt gezet. Het gaat om de nieuwe Monster Selfie Case.

De Monster Selfie Case is ontstaan in samenwerking tussen Monster CEO Noel Lee en Reza Massoumi, de CEO van Promounts. Het idee van de Monster Selfie Case is dat deze een achterkant heeft van een materiaal dat we vooral als Gecko-tape kennen. Het plakt wel, maar komt zonder schade te maken weer los van haar ondergrond.

Door de Monster Selfie Case tegen een raam of andere vlakke achtergrond te plakken kun je selfies maken zonder gebruik te maken van een stok. Bijvoorbeeld door activatie met de timer van de camera app op de iPhone.

Beschikbaarheid

Monster heeft de Selfie Case ontwikkeld voor de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus. Naar verwachting zullen varianten voor de 6S en de 6S Plus snel komen. Deze smartphones zijn enkel een fractie van een millimeter groter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.