GadgetGear.nl

IFA2015: Logitech introduceert multi-device keyboard en BT muis

Logitech heeft nog twee innovaties meegenomen naar de IFA. Het betreft het K380 multi-device bluetooth keyboard en de bijpassende M535 bluetooth muis. Het interessante aan beide producten is dat ze niet op de Logitech unifying adapter leunen, maar op directe bluetooth ondersteuning en dat scheelt je weer een USB poortje.

Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard

Bovendien is het keyboard te koppelen aan drie verschillende apparaten. Via de lichte knoppen aan de bovenkant schakel je gemakkelijk van het ene naar het andere apparaat. Het keyboard herkent zelf of het een iOS, Android, Mac of PC is en zal zich hieraan conformeren. Toen wij tijdens Showstoppers een demo kregen, was ik onder de indruk van het comfort dat de toetsen bieden. Zeker omdat het keyboard slechts €44,99 zal gaan kosten.

Logitech M535 Bluetooth Mouse

De Logitech M535 Bluetooth Mouse is al helemaal klaar voor Windows 10 en beschikt over een handige navigatieknop die het wisselen tussen programma’s snel en simpel maakt. Op een Mac krijg je zelfs controle over de Swype functies op het systeem. Het scrollwiel is kantelbaar om horizontaal te kunnen scrollen en de laser zou op vrijwel ieder oppervlak moeten werken. Ook hier weer een indrukwekkende featureset voor de €44,99 die de muis uiteindelijk moet gaan kosten.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.