IFA2015: Lenovo’s nieuwste Yoga tablet heeft een ingebouwde beamer

Lenovo lanceerde eerder dit jaar al haar eerste smartphone met een laserprojector. Een smartphone die niet naar Nederland zal komen omdat deze niet onder de vlag van Motorola is uitgebracht. Met de nieuwste Yoga Android tablet van Lenovo gaan we de technologie toch ervaren.

De Yoga Tab 3, die een hele serie JBL speakers in de voorkant van de tablet heeft zitten, beschikt daar tevens over een laserprojector. Deze kan met een intensiteit van 50 lumen een scherm van 70 inch projecteren. Het eigen display van de Yoga tablet meet 13,3 inch en is individueel aan te sturen. Daarmee werkt de projector dus als tweede display.

De body is ontworpen met gunmetal om de Yoga Tab 3 een strakke afwerking te geven. Het grootste deel van de achterkant is van leder en voelt erg prettig aan. De JBL speakers in de tablet zijn voorzien van Dolby Atmos ondersteuning en daarmee is Lenovo één van de eersten die dit voor elkaar krijgt.

Om de Yoga Tab 3 de ultieme tablet voor films en series te maken, heeft Lenovo ook samengewerkt met Netflix. Er is een custom app ontwikkeld en het is één van de weinige Android apparaten die in HD zal streamen. Netflix blokkeert dit op veel apparaten.

Beschikbaarheid

De Lenovo Yoga Tab 3 ligt in oktober in de winkel en komt in een 8 inch en 10 inch uitvoering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.