IFA2015: Haier introduceert wasmachine met twee trommels

Energie besparen kan best simpel zijn en een berg comfort toevoegen. Dit moet de gedachte zijn achter de nieuwste generatie wasmachines van Haier. De Chinese grootmacht in witgoed brengt dan ook een wasmachine met twee trommels mee naar de IFA.

Innovatie zit niet alleen in smartphones en horloges tijdens de IFA. Dit bewijst Haier met de Haier Duo. De machine heeft een A+++ -30% energielabel meegekregen en levert aan gezinnen een berg extra wascapaciteit. In de twee trommels zijn compleet individuele wasprogramma’s te draaien. De bovenste trommel heeft een capaciteit van 4KG terwijl de onderste trommel een capaciteit van 8KG heeft. Gezamenlijk 12KG. Net als bij de wasmachines van LG is de motor direct op de trommel geplaatst. Hierdoor is het risico op slijtage en de geluidsproductie een stuk minder.

Tenslotte is de wasmachine geheel connected. Met een speciale app is de wasmachine op afstand te bedienen. Zo krijg je ook keurig meldingen wanneer de was klaar is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.