Logo GadgetGear.nl
IFA Verwachtingen
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA2015 Dag 5 – De verwachtingen

De persbijeenkomsten van KitchenAid worden altijd bijgestaan door culinaire hoogstandjes. Deze ochtend mogen we aanschuiven voor een ontbijt en hopen we natuurlijk weer een mooi apparaat te zien.

Later op de ochtend schuiven we aan bij Devolo. Devolo is al jaren een expert op het gebied van powerline oplossingen en komt dit jaar ook met een domotica systeem. Welke protocollen gebruiken ze? Hoe open is het? Wij zoeken het voor je uit.

Vandaag gaan we ook op bezoek in de hallen waar veel fabrikanten uit China te vinden zijn. Natuurlijk vinden we daar veel meuk, maar dat niet alleen. Minix zal de nieuwe Z-series mediaplayers op basis van Windows 10 demonstreren en ook JDI zal ons bijpraten over haar nieuwste drones.

Minix-Z-IFA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.