Één machine met twee functies, waarom niet. Eerder dit jaar introduceerde AEG ons nog haar eerste was-droogcombinatie, maar tijdens de IFA liet Bauknecht zien dat ze ook dit soort combinaties kunnen bouwen.

De nieuwe was-droog combinatie is gebouwd op basis van een ProSilent motor die overlast van de machines tot een minimum moet beperken. De SteamCare functie van de machine zorgt ervoor dat de machine kleding even snel kan verfrissen en verzorgen. De trommel heeft een inhoud van 71 liter met een maximaal gewicht van 11kg aan was. Voor het wassen en drogen van wol heeft Bauknecht het Woolmark predicaat weten te behalen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.