IoT of het Smart Home is populair op de IFA en ook Bauknecht speelt hier op in. Tijdens de IFA demonstreerde Baunkecht haar BLive platform. Hiermee is apparatuur van Bauknecht op afstand te besturen.

De app werkt op basis van denkmodellen. Wil je bijvoorbeeld de wasmachine instellen, geef je aan welke kledingsoort erin gaat en wat de vervuiling is. op basis van deze informatie zal de BLive app het juiste wasprogramma voorstellen. Hierdoor bespaart BLive ook op het water- en energieverbruik van de machine.

De BLive compatible serie van huishoudelijke apparaten bestaat uit de PremiumCare wasmachine en -droger die in het voorjaar van 2015 geïntroduceerd zijn en de Bauknecht Powerdry vaatwasser.

De PremiumCare wasmachines zijn voorzien van een nieuwe direct drive motor die op de trommel is gemonteerd. Dit bespaart op lawaai en slijtage van de machine. De PremiumCare droger is voorzien van 3D AirCare om was snel en goed te drogen. Om kleding slechts te verfrissen zijn deze machines met SteamCare uitgerust.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.