Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA2015: Dit is de nieuwe line-up van Onkyo

Het Japanse Onkyo heeft een nieuwe set audio gadgets meegenomen naar de IFA. Daar introduceert Onkyo zowel een nieuwe speaker als twee nieuwe hoofdtelefoons.

X9 High Res Audio speaker

Met de X9 High Res Audio speaker zet Onkyo een nieuwe speaker neer met vier 50mm mid-range drivers en twee 19mm tweeters. De X9 High Res Audio speaker heeft een frequetiebereik van 57Hz-40kHz. De speaker heeft een eigen accu en kan zowel bedraad als via bluetooth worden aangesloten.

H500M High Res Audio on-ear koptelefoon

De Onkyo H500M High Res Audio on-ear koptelefoon beschikt over 40mm drivers met een frequentiebereik van 7Hz-40kHz. Ook deze hoofdtelefoon is gericht op high-res audio gebruikers. De hoofdtelefoon is ontworpen om zoveel mogelijk geluid van buitenaf te dempen. In de kabel zit een afstandsbediening weggewerkt.

Onkyo-H500M

E700M High Res Audio in-ears

De E700M High Res Audio in-ears is een in-ear hoofdtelefoon van Onkyo met 13,5mm drivers. Het bereik van de E700M High Res Audio in-ears ligt op 6Hz-40KHz. De oordopjes hebben een semiafgesloten akoestische behuizing. Bovendien moet het ontwerp de druk op de gehoorgang zoveel mogelijk beperken. Naast siliconen oordopjes, levert Onkyo ook Comply foam oordopjes mee.

Onkyo-E700M

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.