GadgetGear.nl is met een klein deel van de redactie neergestreken in Berlijn. Officieel gaat de IFA pas over twee dagen over, maar morgen is de grote persdag en vandaag is dé grote verrassing.

Op het laatste moment heeft Gigaset ons namelijk overgehaald om een dag eerder naar Berlijn af te reizen. Gigaset, het voormalig onderdeel van Siemens, kennen we natuurlijk van de DECT toestellen waar ze de bovenkant van de markt vertegenwoordigen.

De afgelopen jaren heeft Gigaset meerdere malen geëxperimenteerd met DECT telefoons op basis van Android. Stevig waren ze wel, maar de specsheet van Android liet toch vaak te wensen over. Daarnaast waren de eigen ideeën van Gigaset voor wat betreft de aanpassingen ook niet altijd even gelukkig.

Vandaag wil Gigaset zich opnieuw bewijzen als Android fabrikant. Vanmiddag zal Gigaset namelijk haar eerste lijn echte (lees: niet DECT) smartphones op basis van Android. Ze doen het meteen goed, want ze presenteren in één keer drie smartphones.

Meer details dan dit hebben we helaas nog niet, maar later vandaag lees je alle details over de gepresenteerde line-up van smartphones.

Met de presentatie van Gigaset onverwacht vroeg in het agenda hebben we helaas ook niets anders meer te melden voor vandaag, maar er komt vast nog genoeg nieuws tussendoor. We houden je op de hoogte!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.