Met de Belkin WeMo camera en de Nest Cam zien we steeds meer camera’s in ons huishouden opduiken en allemaal lijken ze zich vooral te richten op beveiliging. Met de Logi Circle camera van Logitech is dit anders. Deze camera wil vooral de mooie dingen uit het leven vastleggen.

Natuurlijk is de Logi Circle te gebruiken om in de gaten te houden wat er in huis gebeurt, maar de camera is er vooral ook om de mooie momenten in onze levens vast te leggen. De slimme Scene Intuition software van Logitech scant alle beelden en maakt een samenvatting van wat belangrijk is. Bovendien is de Logi Circle niet aan één plaats gebonden. De camera heeft een accu en kan gewoon mee op pad worden genomen zodat je altijd een mooie samenvatting van de dag ter beschikking kunt hebben. Op de accu kan de camera maximaal 12 uur gebruikt worden.

Beschikbaarheid

De Logi Circle ligt vanaf oktober in de winkel voor €199.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.