Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Meer dan 2 miljoen mensen reserveerden tot nu toe de OnePlus 2

Het gaat enorm goed met de aanstaande lancering van de OnePlus 2. Hoewel de bekende hitteproblemen van de Qualcomm 810 chipset de nodige vragen oproepen over het uithoudingsvermogen van de smartphone, hebben inmiddels meer dan 2 miljoen mensen een invite aangevraagd.

Dat het idioot snel gaat zien we aan de tijdlijn waarin OnePlus het aantal invites bekend maakt. Op 28 juli kondigde OnePlus de OnePlus 2 aan en openden ze het invite systeem. Op 2 augustus konden we je al melden dat ze de 1 miljoen invite aanvragen passeerden en nu op 8 augustus zijn ze al dik over de 2 miljoen. Hoewel je niet verplicht bent om een aankoop te doen, zal een groot percentage van de aanvragers wel degelijk tot aankoop overgaan.

Overigens gaan de geruchten dat OnePlus van plan zou zijn om eind dit jaar een derde toestel te presenteren. Gezien deze zeer snel op de 2 zou volgen, kan het zijn dat het een compleet ander toestel wordt dan we tot nu toe hebben gezien. Wellicht een phablet of juist een zeer compact model.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.