Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

LG haalt stevig uit naar Samsung

Samsung presenteerde vorige week de nieuwe Galaxy Note5. In tegenstelling tot eerdere jaren niet op de IFA, maar in de VS. Dat is ook waar het toestel voor nu zal blijven. Tijdens de IFA heeft Samsung geen klassieke Unboxed events in de planning staan.

De beperking van de verkoop van de Galaxy Note5 is een opvallende en geeft wat ons betreft nog steeds ruimte voor Samsung om alsnog een aankondiging te doen tijdens de IFA. Desalniettemin is het voer voor LG om hun vlaggenschip nog eens onder de aandacht te brengen.

LG heeft dit gedaan door een spotprent te maken met de LG G4 in de hoofdrol. Op 21 Augustus staat als enige notitie ‘No Notes!’. Dit en de tekst ‘To everyone that marked a note on their calendar. Sorry. We’d never do that to you’ zijn een directe uithaal naar Samsung.

Dat LG buurman Samsung zo op de hak neemt is niet vreemd. De twee liggen elkaar al sinds jaar en dag dwars. Zeker op het gebied van smartphones. Het is dan ook niet de eerste keer dat we dit gedrag zien.

Samsung zelf is ook niet vies van dit soort tactieken. Toen bekend werd dat de iPhone 6+ onbedoeld boog kwam Samsung met een vergelijkbare uiting met de tekst ‘curved, not bent’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.