Hobbykweken op hoog niveau met de Kweecker

De Nederlandse tuinbuis staat hoog aangeschreven. Zeker de glastuinbouw. Met de Kweecker kan iedere hobbyist de laatste technieken in de eigen tuin of op het balkon uitproberen.

De Kweecker is een hobbykas van 0,8 x 1,6 meter in oppervlak. De kas heeft dynamische platformen en is van zowel LED verlichting als verwarming en een eigen irrigatiesysteem voorzien. Met behulp van de meegeleverde dashboard app kun je de teelt van jouw favoriete groenten, fruit en planten zeer nauwkeurig regelen. Bovendien is er nog een verplaatsbare camera waarmee je het groeien van de planten tot op de seconde nauwkeurig kunt bijhouden wanneer je niet thuis bent.

Het geheel weegt 400kg en komt kompleet met Gardena aansluiting voor het irrigatiesysteem en 6mm dik glas. Alle metalen delen zijn in RVS uitgevoerd. Tenslotte zit er naast de LED groeiverlichting ook nog RGB sierverlichting in.

Hoewel de Kweecker een prachtig domoticaproduct lijkt, hebben de makers nog geen plannen aangekondigd voor ondersteuning van platformen als IFTTT, Thread of AllJoyn. Daarmee zal de Kweecker voorlopig echt een stand alone product zijn.

De prachtige kas komt natuurlijk ook met dito prijskaartje. De kas is de pre-orderen voor €3.500 per stuk. Daar moet je heel wat AH moestuintjes op stukslaan voor die zich heeft terugverdient.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram