Afgelopen mei wist Kingston’s HyperX divisie al hoge ogen te gooien met de nieuwe HyperX Predator RAM modules (werkgeheugen). De nieuwe DDR4 uitvoering van de Predator wist een snelheid van 3.000MHz te behalen in een opstelling van acht 16GB modules op een MSi X99 moederboard.

Met de nieuwe HyperX Fury DDR4 kits die HyperX vandaag presenteerde zijn speciaal ontwikkeld voor het Intel Skylake platform en maken daarmee optimaal gebruik van de mogelijkheden van de zesde generatie Intel Core processors en de Z170 chipset.

De nieuwe HyperX Fury kits bestaan uit twee modules van 8GB of 16GB. De modules pakken automatisch de juiste kloksnelheid en overclocken kan gewoon via automatische overclocking. Daarbij hoeft het voltage op de modules niet omhoog.

Qua styling zijn de nieuwe DDR4 modules van Kingston helemaal wat we van ze gewend zijn met een mooi koelelement en een zwarte printplaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.