Vandaag was een wilde dag op de Gamescom. Vooral voor mij. Het terrein van de Gamescom is enorm, maar dit jaar heb ik het geluk gehad een Oxboard bij me te hebben. Tot de bewaking ineens in mijn nek hing. Ze wisten niet te onderbouwen waarom, maar een Oxboard op het terrein was night gut. Toch leverde het leuke beelden op van Gamescom bezoekers die allemaal een ritje wilde maken.

Op dag twee lees je bij ons alle details over de nieuwe backward compatibility van de Xbox One. Het gaat namelijk mogelijk worden om Xbox 360 games op de console te spelen en daarmee neemt Microsoft een interessante voorsprong op Sony.

Corsair lanceerde vandaag haar Void headsets. Een serie met zowel scherp geprijsde entry level uitvoeringen als duurdere modellen met 7.1 virtual surround sound. Modellen met een draadje en modellen zonder een draadje.

Jack startte zijn dag met een sessie over de nieuwe Startcraft uitbreiding Legacy of the Void. Deze uitbereiding zal deze maand nog in de winkel komen te liggen en staat hoog op onze verlanglijstjes. Op vrijwel hetzelfde moment schoof Kevin aan bij Anno 2205, dé Anno waarin je futuristische steden mag opbouwen.

Kevin mocht later die dag ook een hands-on doen met de nieuwe Mad Max terwijl Jack het voor elkaar kreeg om bij UBIsoft een demo van Project Morpheus en de nieuwe Oculus kreeg.

Ook aanwezig op de stand van Blizzard was de nieuwe game Overwatch. Overwatch is een nieuw IP van Blizzard en het publiek mocht deze week kennismaken met de multiplayer demo.

Zelf streek ik weer neer bij Nintendo. Daar mocht ik de nieuwe The Legend of Zelda: Tri Force Heroes gaan spelen. In multiplayer natuurlijk. Tri Force Heroes is de opvolger van de klassieker Four Swords en komt zeer binnenkort uit op de 3DS.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.