Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Archos introduceert de Diamond Tab octacore tablet

Archos neemt voor de IFA al de tijd om haar nieuwste smartphones en tablets voor te stellen. Headliner onder de tablets lijkt de nieuwe 4G Diamond Tab te zijn.

De nieuwe Diamond Tab heeft een 7,9 inch IPS display meegekregen met een resolutie van 2048×1536 pixels. Daaronder ligt een 64-bit Octacore MediaTek chipset met een snelheid van 1.7GHz op alle cores. Games krijgen ondersteuning van een Mali T760-MP2 GPU en het geheel heeft 3GB aan werkgeheugen tot haar beschikking. Je krijgt tandaard 32GB aan opslagruimte.

De Archos Diamond Tab draait netjes op Android 5.1 Lollipop. Hij biedt ondersteuning voor 3G/4G, WiFi op 2.4GHz, Bluetooth en GPS. Achter krijg je een 5 megapixel camera en voor nog eens 2 megapixel. Filmen kan op maximaal 720p.

Beschikbaarheid

De Archos Diamond Tab gaat €199,99 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.