Teufel’s Rockster is een 115dB partyspeaker

Teufel heeft met de Rockster een nieuwe speaker voor echte feestbeesten ontwikkeld. De speaker heeft het uiterlijk van een stevige drive-in speaker en combineert dit met de technologie en kennis van luidsprekerbouwer Teufel. Daarnaast is de speaker uitbreidbaar.

Met een vermogen van 450 Watt bouwt de Teufel Rockster bluetooth speaker een maximale geluidsdruk van 115dB op. Dit op basis van een 15 inch subsoofer en een 1 inch horentweeter. Heb je twee Rockters, zijn ze als stereopaar inzetbaar. Ben je echt verslaafd aan het concept, zijn meerdere Rocksters in serie te schakelen.

Teufel-Rockster-Achterkant

Om geluid uit de speaker te krijgen, krijg je 5 audio ingangen en er is een 3-band equalizer aan boord. Wil je draadloos verbinden, kan dit via Bluetooth 4.0 met ondersteuning voor aptX. De interne accu van de Teufel Rockster is goed voor 2uur luisterplezier.

Beschikbaarheid

De Teufel Rockster is verkrijgbaar via Teufel voor €999,99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.