Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Speakerbouwer Marshall komt met eigen Android smartphone

Er zijn weinig speaker bouwers zo iconsich als Marshall en bij speakers houden ze het al lang niet meer. Naast speakers en bijbehorende versterkers komt het merk binnenkort met de Marshall London smartphone.

De Marshall London bevat de bekende stijl elementen die we van de klassieke gitaarversterkers kennen. Denk aan een leatherlook achterkant, maar ook goudkleurige knoppen die prachtig zijn afgewerkt.

Qua specs zit de Marshall London op hetzelfde niveau als de Moto E van Motorola. Ze delen dezelfde Qualcomm Snapdragon 410 chipset met 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslagruimte. Het 4,7 inch display heeft een 720p HD resolutie.

Met deze specs zit het toestel aan de onderkant van het middensegment, maar er zijn features die we vrijwel nooit op smartphones zien. De Marshall London heeft een tweede hoofdtelefoonuitgang. Je kunt jouw favoriete muziek zo gemakkelijk delen met een vriend of vriendin. Via de M knop aan de bovenkant start je met één druk de muziek app op. De voorkant van het toestel heeft twee speakers om zo meer geluidsdruk op te bouwen en de volumeknop is een echte draaiknop.

Beschikbaarheid

Exacte details zijn er niet, maar het toestel zal naar verwachting rond de €550 gaan kosten en zou eind augustus in de winkel liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.