Tijens de IFA van twee jaar geleden was het AKG (eveneens onderdeel van Harman Kardon) dat ultrakleine oordopjes met een verbluffend geluid wist te demonstreren. Dit jaar is het de beurt aan JBL om met een zeer kleine sporthoofdtelefoon te komen.

De Reflect Mini is een kleinere, verbeterde uitvoering van de JBL Reflect. Net als haar grote broer is ook deze kleine JBL Reflect Mini bestand tegen transpiratievocht. De speciale zachte haakjes zorgen voor extra stevigheid zodat de oordopjes goed op hun plek blijven zitten. Voor regulier gebruik kunnen deze oordopjes met haakjes ook omgewisseld worden voor gewone oordopjes waardoor het setje nog kleiner wordt.

De microfoon en actieknop op het snoer zorgen ervoor dat je gewoon gesprekken kunt aannemen. Het geluid van de oordopjes komt van forse 5,8mm drivers in beide oren.

Beschikbaarheid

De JBL Reflect Mini ligt deze maand in de winkel voor €59,99.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.