GadgetGear.nl

Het delen van Netflix accounts lijkt populair

Zoals we vroeger de krant aan elkaar doorgaven, lijkt het nu toch vooral een Netflix abonnement te zijn dat we graag delen. Onderzoek in het Verenigd Koninkrijk geeft aan dat 50% van de Netflix leden zijn of haar account met anderen deelt.

Netflix is daarmee veruit het populairst om te delen. Wellicht omdat HD accounts duurder zijn. Zeker wanneer je meer gelijktijdige streams mogelijk wilt maken. De tweede plaats is een gedeelde tussen Amazon Prime (hier niet beschikbaar) en Spotify. Daar deelt 13% zijn of haar account met anderen. De derde plaats is daarmee voor Now TV (hier niet beschikbaar).

Hoewel de cijfers afkomstig zijn uit het Verenigd Koninkrijk, weten we dat in Nederland ook veel mensen hun abonnement delen. Het is immers gemakkelijk om binnen de Netflix account verschillende profielen aan te maken. Opvallend is wel dat 18% van de respondenten in het onderzoek aangaven beslist geen accounts te delen omdat ze bang waren verbannen te worden van het netwerk.

Via BroadBand Genie.

1 reactie

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten