De Microdrone 3.0 komt eraan met een berg updates

Eerder dit jaar schreven we al over de Micro Drone 3.0 die werd aangeboden op IndieGoGo. Toen was de Micro Drone 3.0 vooral interessant om de 720p HD camera die eronder hing. Inmiddels is de financiering ruimschoots binnen en zijn de nodige updates aan de drone aangekondigd.

Het hele verhaal begon met de optionele elektronische gimball. Voor €50 kun je deze als accessoire meebestellen om zo de camera niet alleen te stabiliseren, maar ook via de app te bedienen. Bovendien is de drone ook ondersteboven te vliegen waardoor de camera omhoog kan kijken zonder dat je rotorbladen in jouw filmpje krijgt. Daarnaast kwamen de ontwerpers al snel met bestanden om met behulp van 3D printers eigen skins voor de Micro Drone 3.0 te ontwerpen.

Het tweede stretchdoel van de campagne was een diepere integratie met social media. Vanuit de app is het nu mogelijk om de video’s live te streamen via Twitter en Meerkat. Stretchdoel 3 voegde de nodige mogelijkheden voor videobewerking aan de app toe.

Micro-Drone-3.0

Nu is het ook mogelijk om extra accu’s voor de Micro Drone 3.0 aan te schaffen. Het ontwerp was al zo dat deze gemakkelijk te vervangen waren, maar aanbod van daadwerkelijke losse accu’s was er nog niet. Bovendien krijg je staffelkorting als je meerdere accu’s koopt.

Beschikbaarheid

De Micro Drone 3.0 staat nu op IndieGoGo evenals de accessoires. Voor $150 doe je al mee. De verwachte levering is half november.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.