Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

De Logitech MX muis krijgt een draagbaar zusje, de Logitech MX Anywhere 2 Wireless Mobile Mouse

Met de Logitech MX Anywhere 2 Wireless Mobile Mouse komt Logitech met een compacte variant van haar vlaggenschip onder de muizen. Alle premium features lijken dan ook aanwezig in deze mobiele variant.

Het belangrijkste element in de Logitech MX Anywhere 2 Wireless Mobile Mouse is de aanwezigheid van de Darkfield Laser Sensor die gebruik op ieder oppervlak mogelijk moet maken. Zelfs op glazen tafels.

Opvallend is de aanwezigheid van twee draadloze verbindingsmethode. Je kunt de muis via een Unifying adapter zonder verdere instellingen te doen aansluiten op vrijwel iedere laptop, desktop of Android STB. Als tweede optie krijg je nu ook een directe Bluetooth Smart verbinding. Dit kost je iets meer moeite, maar dan hou je toch mooi een USB poort vrij. Zeker voor laptopgebruikers een fijne mogelijkheid.

Wil je de Logitech MX Anywhere 2 Wireless Mobile Mouse op meer dan één apparaat gebruiken? Ook daar heeft Logitech aan gedacht. Onderop de muis zit een schakelaar om snel tussen drie profielen te schakelen. Zo bedien je het ene moment de PC en het andere moment jouw smartphone of tablet.

De Logitech MX Anywhere 2 Wireless Mobile Mouse beschikt over een eigen accu die via Micro-USB wordt geladen. Is de muis leeg, dan is één minuut laden lang genoeg om de muis een uur te kunnen gebruiken. Even koffie halen en je kan tot het eind van de dag door ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.