Asus gaat voor USB Type-C met haar nieuwste tablets en all-in-one

Asus heeft tijdens de Computex beurs niet alleen de nieuwe ZenWatch 2 aangekondigd, maar ook weer een aantal ‘traditionele’ producten. Ik heb het dan over een nieuwe smartphone, tablet en een all-in-one.

ZenPad

De ZenPad serie krijgt drie nieuwe modellen. De 7-inch ZenPad 7.0 (Z370C/CG/CL), de 8-inch ZenPad 8.0 (Z380C/KL), de ZenPad S 8.0 (Z580C/CA) met optionele Z Stylus, en de 10-inch ZenPad 10.1 (Z300C/CG/CL) met optioneel keyboard. Asus voorziet de tablets van een HD IPS display. Opvallend is de toevoeging van Tru2Life en TruVivid beeldverbeteraars die het TV kijken op deze tablets naar het niveau van moderne smart TV’s moet tillen. De ZenPad maakt gebruik van USB Type-C.

ZenFone Selfie

De ZenFone Selfie is een smartphone met voor en achter een 13 megapixel camera en dual LED Real Tone Flash. De camera achter heeft bovendien de laser focus die we kennen van de LG G3/G4 smartphones. Verder krijg je een 5,5 inch display met Full HD resolutie en Corning Gorilla Glass 4 om het display te beschermen. Het geheel draait op een QualComm SnapDragon 615 chipset.

Asus-ZenFone-Selfie

Zen AiO Series

Tenslotte komt Asus met nieuwe Zen All-in-One computers. Asus komt met de 23.8-inch Zen AiO Z240IC en de 21.5-inch Zen AiO Z220IC. Beiden zijn gebouwd in een behuizing die gemaakt is uit een blok aluminium. De randen meten 6mm.

Asus-Zen-AiO

Er verschijnen verschillende quad-core uitvoeringen met Intel processors uit de i serie. Er kan tot 32GB aan DDR4 geheugen in, een PCIe SSD en een NVIDIA GeForce GTX 960M levert de graphics. Een 3D camera en Intel Real Sense zorgen voor 3D gezichtsherkenning en gebarenherkenning. De Zen AiO is uitgerust met USB Type-C poorten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events