Hoewel je de NFC chip op de iPhone 6 nog niet kunt gebruiken om het apparaat met speakers en hoofdtelefoons te koppelen, lijkt Apple het betaalsysteem goed in elkaar te hebben zitten. In Amerika lijkt het een groot succes en langzaam aan lijkt Apple ook een stap richting Europa te zetten.

Zo gaat het gerucht dat Apple Pay vanaf de zomer live zou gaan in het Verenigd Koninkrijk. Ook daar zouden Apple gebruikers dan contactloze betalingen kunnen verrichten met hun smartphones. Bovendien lijken er plannen te zijn om kortingsacties via Apple Pay te verspreiden. Apple weet immers voor welke winkel je staat, dus dat kan weleens zeer effectief zijn. Ondertussen werkt Google hard aan Android Pay

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.