Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Adobe Stock maakt stock content beschikbaar binnen Creative Cloud 15

Eerder vandaag introduceerde Adobe haar Creative Cloud 15. Met Adobe Stock vult Adobe de grote hoeveelheid creatieve programma’s aan met directe toegang tot 40 miljoen stock afbeeldingen.

Wanneer je websites, folders of zelfs video’s produceert, zal je in veel gevallen beeldmateriaal nodig hebben. Wanneer je dit niet zelf kunt produceren, zijn stock diensten een uitkomst. Hoewel het beeldmateriaal non-exclusief is, koop je voor een paar euro doorgaans een prachtig plaatje in hoge resolutie. Daarmee is het verwerken van stock materialen al jaren nauw verbonden met de creatieven die gebruik maken van Adobe’s software.

Fotolia

Één van de grote websites met stock materiaal was Fotolia. Deze website werd in december 2014 door Adobe overgenomen en is nu hernoemd naar Adobe Stock. Daarnaast heeft Adobe de inhoud van Adobe Stock geïntegreerd met Creative Cloud zodat je altijd snel door de beschikbare beelden kunt bladeren en deze snel kunt invoegen in het document waar je op dat moment aan werkt.

Beschikbaarheid

Maak je gebruik van Adobe Stock, betaal je €9,99 per foto. Er zijn ook strippenkaart abonnementen beschikbaar met overdracht van ongebruikte downloads. Er is een optie voor 10 foto’s per maand voor €29,99 of 750 foto’s voor €159,99. Adobe Stock is ook toegankelijk voor non-CC gebruikers, maar dan zijn de stock afbeeldingen duurder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.