GadgetGear.nl

1TB Playstation 4 krijgt een verkoopdatum en een prijs

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) heeft bekendgemaakt dat de nieuwe 1TB uitvoering van de Playstation 4 vanaf 15 juli al in de Nederlandse (virtuele) winkelschappen zal landen. Het nieuwe systeem verdubbelt de opslagcapaciteit van het systeem.

De nieuwe uitvoering krijgt de titel Ultimate Player Edition. Vooral gebruikers van een Playstation Plus abonnement zullen plezier hebben van deze nieuwe uitvoering omdat die spelers iedere maand gratis complete games ontvangen.

Sony heeft bekendgemaakt dat er wereldwijs 20.2 miljoen PS4 systemen verkocht zijn.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten