Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

1TB Playstation 4 krijgt een verkoopdatum en een prijs

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) heeft bekendgemaakt dat de nieuwe 1TB uitvoering van de Playstation 4 vanaf 15 juli al in de Nederlandse (virtuele) winkelschappen zal landen. Het nieuwe systeem verdubbelt de opslagcapaciteit van het systeem.

De nieuwe uitvoering krijgt de titel Ultimate Player Edition. Vooral gebruikers van een Playstation Plus abonnement zullen plezier hebben van deze nieuwe uitvoering omdat die spelers iedere maand gratis complete games ontvangen.

Sony heeft bekendgemaakt dat er wereldwijs 20.2 miljoen PS4 systemen verkocht zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.