Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Sony introduceert de Xperia C4 smartphone

Sony heeft de Xperia C4 aangekondigd. Deze nieuwe smartphone valt op doordat het een 5,5 inch display en 13 megapixel camera combineert met een octacore chipset voor een adviesprijs van €349.

De nieuwe Xperia C4 camera bevat naast een 13 megapixel beeldsensor een 25mm groothoek lens en een soft LED flitser. Daarnaast heeft Sony de camera van steadyshot voorzien om zo trillingen uit het beeld te houden. Ook de foto app van Sony heeft een leuke upgrade gekregen. Via de AR Mask optie kun je het gezicht van de ene persoon over dat van de ander plakken. Aan de voorkant krijg je nog een 5 megapixel camera om selfies mee te schieten.

Xperia-C4-color-range

Het 5,5 inch display van de Xperia C4 beschikt over een Full HD resolutie (1920×1080) en bevat ondersteuning voor Bravia Engine 2. Deze engine verbetert filmbeelden en biedt ondersteuning voor Super Vivid mode waarmee de smartphone meer detail in het beeld moet brengen. Clear Audio+ en XLouD moeten zorg dragen voor een krachtig geluid.

Qua chipset is de nieuwe Xperia C4 alles behalve langzaam. Sony heeft voor een 64-bit chipset gekozen met een octacore processor. Deze 8 processorkernen lopen op maximaal 1.7GHz. Om deze smartphone een goed uithoudingsvermogen te geven beschikt het toestel over een dikke 2.600mAh accu. Verder beschikt de Android Smartphone natuurlijk over WiFi, Bluetooth en NFC.

Beschikbaarheid

De Sony Xperia C4 ligt vanaf half juni in de winkel voor €349.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.