QNAP lanceert de TS-453mini NAS met Intel Celeron processor

QNAP brengt de succesvolle TS-453 Pro NAS opnieuw uit, maar dan in een voor QNAP wel hele bijzondere vormgeving. De TS-453mini is meer een tower model waardoor de opbouw compacter is dan de standaarduitvoering. Daarnaast is er veel zorg en aandacht voor de LED signalering op de NAS. Deze is te dimmen en dat is weer handig voor de thuisbioscoop of in de slaapkamer.

De TS-453mini is een NAS op basis van een Intel quad-core Celeron chipset die op 2.0GHz draait. Standaard levert QNAP daar tot 8GB aan DDR3L werkgeheugen bij (zelf te upgraden). De TS-453mini levert ruimte aan vier SATA harddrives van 3,5 of 2,5 inch.

Het verdere pakket aansluitingen bestaat uit drie USB 3.0 poorten en twee USB 2.0 poorten. Je krijgt twee gigabit LAN poorten en een HDMI uitgang. Die HDMI uitgang kun je gebruiken voor Kodi (voorheen XBMC), Google Chrome en andere apps. Bovendien kun je virtuele besturingssystemen draaien waardoor de TS-453mini ook prima als volwaardige PC inzetbaar is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.