Nederlandse Kickstarter lamp LunaLuxx is er bijna…

Het is wat met dat Kickstarter. Heel veel nieuwe producten zien we langskomen en het wordt steeds lastiger het kaf van het koren te scheiden. Wat is nog echt de moeite waard? LunaLuxx is zo’n product wat extra aandacht kan gebruiken. Een uniek concept, fraai ontwerp en een project door twee¬†Nederlandse TU/e studenten. Wij geven graag het extra steuntje in de rug om de doelstelling te halen. Als het aan ons ligt mag de levitatie lamp er komen!

De LunaLuxx is een zwevende lamp gebaseerd op Remote Phosphor Technology en Magnetic Suspension. Met vier dagen te gaan is er nog slechts 5000 Euro te gaan om de doelstelling van 65.000 Euro te behalen.

Bekijk dit filmpje en het zegt alles over de LunaLuxx. Mooi, uniek en Kickstarter waardig. Ben je ook overtuigd dat de lamp er moet komen? Klik dan op deze link en steun deze twee Nederlandse gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events