MyDrive gaat TomTom navigatiesystemen nog slimmer maken

Natuurlijk kan je navigeren op basis van jouw smartphone, maar een echt navigatiesysteem spaart de accu van jouw smartphone. Met de nieuwe TomTom MyDrive software zullen smartphone, tablet en computer slimmer met de TomTom navigatiesystemen omgaan.

Zo kun je vanaf de computer, smartphone of tablet zien wat de verkeersdruk is op het moment dat je gaat rijden. Ook kun je routes plannen en deze klaarzetten voor gebruik op een TomTom Go navigatiesysteem. Zo staat alles al klaar voordat je in de auto stapt en dat is natuurlijk wel zo handig.

Interessant is dat TomTom het platform ook meteen openstelt voor externe ontwikkelaars. Zo zou er een Google Calendar plugin gemaakt kunnen worden die de adressen van jouw afspraken een paar uur van te voren al in jouw TomTom Go zet. Slim!

Maar de winst zit hem natuurlijk vooral in het gegeven dat TomTom je op tijd kan vertellen wanneer je moet vertrekken om tijdig op jouw afspraak aan te komen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.