Arjan Olsder
Arjan Olsder

Lily is dé ultieme Selfiedrone

Cameradrones zijn al lang niet meer bijzonder. Zelfs de goedkopere modellen zijn tegenwoordig uitgerust met HD camera’s. Toch weet de Lily zich te onderscheiden omdat deze drone gemaakt is om jouw leven zelfstandig in beeld te brengen.

De Lily is een compacte drone die een accu heeft voor twintig minuten vliegtijd. Je zet hem aan en gooit hem simpelweg van je af. De Lily slaat vanzelf aan. Om te weten wie jij bent heeft de Lily een tracker nodig welke om jouw pols hangt.

Lily-Drone

De tracker is voorzien van een waterdichte behuizing zodat je deze ook kunt gebruiken om watersporten in beeld te brengen. De Lily zelf is ook nog eens IP67 waterdicht.

Gebruik je de Lily om foto’s te nemen, schiet de drone deze met 12 megapixels. Filmen doet Lily in Full HD op 60 frames per seconde of 120 frames per seconde op 720p waardoor slow motion opnamen mogelijk zijn.

De Lily is nu verkrijgbaar via pre-order.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.