GadgetGear.nl

Eerste indruk RØDELink, uitpakken maar

Draadloos audio in de camera krijgen belooft betaalbaar te worden. Het rebelse Røde heeft een paar maanden geleden hun draadloze audio systeem voor filmers bekend gemaakt: RØDELink. De eerste units worden nu uitgeleverd en wij hebben een exemplaar ter test ontvangen.

Gisteren stond de koerier met het Australische pakketje voor de deur. Bij het uitpakken hebben we de camera gepakt voor het bekende uitpak filmpje. Alles zit in losse zakjes en je moet een paar onderdelen zelf koppelen. Geen probleem, maar gehannes voor het filmpje. Dat hebben we dus even opnieuw gedaan. Geen zakjes, maar verder wel de uitpakervaring plus een eerste indruk.

Het systeem zit op een legale frequentie en biedt twee kanalen keuze. Onderstaand filmpje gaat niet over RØDELink, maar geeft de geluidskwaliteit prima weer. In edit heb ik maar 1 audiospoor gebruikt. Over een paar weken komen we met de echte test resultaten en wat betere voorbeelden en vergelijking het het oude (of misschien het nieuwe) Sennheiser alternatief.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zeeman Albert

Albert is gecertificeerd marketeer en innovatie verslaafd. Zo'n beetje elk product met een stekker of batterij moet wel door zijn handen. Klopt het design, wat is het verhaal er achter en wie heeft er wat aan?
Albert reviewed producten sinds 1996. Sinds 2002 struint Albert internationale beurzen af op zoek naar nieuwe producten en trends in consumenten electronica.

Als marketing en innovatie specialist helpt Albert bedrijven te innoveren en te vernieuwen. Meer info over Albert als marketing specialist en trendwatcher op www.id-tank.com.