Dyson komt dit jaar met een breed gamma van nieuwe, snoerloze stofzuigers. De basis in het nieuwe assortiment wordt gevormd door de nieuwe v6 motor. Een ontwikkeling zo sterk dat Dyson van de DC## naamgeving afstapt en de hele serie Dyson v6 heeft genoemd.

Deze nieuwe, zesde generatie, elektromotor van Dyson is een stuk kleiner dan de traditionele elektromotor waar het allemaal mee is begonnen. Bijkomend voordeel is een grotere zuigkracht en minder lawaai tijdens het zuigen.

Een andere grote wijziging is het aantal uitvoeringen waarmee Dyson de v6 in de schappen gaat leggen. In het verleden moest je het doen met de reguliere uitvoering, de Up Top uitvoering en de Animal Pro. De laatste twee uitvoeringen beschikten over een speciale accessoire om bijvoorbeeld kattenharen van een bank te kunnen zuigen.

De Dyson v6 line-up begint vertrouwd met de losse v6 en de v6 Up Top. Daarnaast komt Dyson met de Dyson v6 Fluffy, de Dyson V6 Absolute en de Dyson v6 Total Clean. De nieuwe Fluffy borstelkop is hierin de meest opvallende accessoire.

De Fluffy is speciaal gemaakt voor harde vloeren en beschikt niet over de traditionele borstels die we van Dyson kennen. In plaats daarvan is het grootste deel van het oppervlak gemaakt van een nylon mat. Hierdoor hebben meer nylon haren, maar contact met het vloeroppervlak. Het resultaat is dat fijne poeders beter worden opgezogen. Natuurlijk hebben we hier een demo video van gemaakt.

Binnenkort lees je bij ons de volledige review van de Dyson v6 Fluffy. Daarbij zullen we de nieuwe zuigkop aan verschillende stoffen blootstellen. Daarbij zullen we natuurlijk gedetailleerde opnamen maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.