Met de samenvoeging van Ziggo en UPC ontstaan nogal wat posities waar mensen exact hetzelfde werk doen en daarmee overbodig worden. Vandaag heeft het nieuwe Ziggo aangegeven hoeveel banen er verloren zullen gaan met de samenvoeging van de twee bedrijven.

In totaal zullen 450 banen komen te vervallen. Dit verlies zit hem vooral in tijdelijke contracten en extern personeel. Deze zijn het gemakkelijkst te beëindigen. Deze banen moeten in de periode van juli tot december komen te vervallen.

Het nieuwe hoofdkantoor van Ziggo zal in Utrecht gevestigd zijn. Kantoren in Nijmegen en rijswijk worden gesloten. Het kantoor in Heerhugowaard blijft wel open. De nieuwe ondernemen zal ontslagen personeelsleden wel van een sociaal plan voorzien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.