Samenvoeging UPC en Ziggo gaat 450 banen kosten

Met de samenvoeging van Ziggo en UPC ontstaan nogal wat posities waar mensen exact hetzelfde werk doen en daarmee overbodig worden. Vandaag heeft het nieuwe Ziggo aangegeven hoeveel banen er verloren zullen gaan met de samenvoeging van de twee bedrijven.

In totaal zullen 450 banen komen te vervallen. Dit verlies zit hem vooral in tijdelijke contracten en extern personeel. Deze zijn het gemakkelijkst te beƫindigen. Deze banen moeten in de periode van juli tot december komen te vervallen.

Het nieuwe hoofdkantoor van Ziggo zal in Utrecht gevestigd zijn. Kantoren in Nijmegen en rijswijk worden gesloten. Het kantoor in Heerhugowaard blijft wel open. De nieuwe ondernemen zal ontslagen personeelsleden wel van een sociaal plan voorzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.