Nikon introduceert de 1 J5 systeemcamera

Met de J5 komt Nikon met een nieuwe generatie Nikon 1 systeemcamera’s. De compacte Nikon 1 J5 valt op door haar klassieke uiterlijk en het display dat met een slim mechaniek niet alleen omlaag of omhoog kan klappen, maar ook voor selfies gebruikt kan worden.

De Nikon 1 J5 is voorzien van een CX-formaat backlit 20,8 megapixel beeldsensor. De beeldsensor heeft een ISO bereik van 160-12.800 met ruisonderdrukking. Met de Expeed 5A-beeldprocessor is Nikon in staat om de 1 J5 geschikt te maken voor 4K opnamen. Daarnaast kan de Expeed 5A tot 20 beelden per seconde vastleggen, mits er geen gebruik wordt gemaakt van de autofocus. De autofocus is voorzien van een hybride systeem kan de 1 J5 vlot scherpstellen.

Beschkbaarheid

De Nikon 1 J5 komt met 10-30mm PD-Zoomlens in de schappen te liggen voor €549.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.