Met de Surface 3 heeft Microsoft haar lichtste en dunste Surface tablet tot nu toe aangekondigd. Net als de eerder verschenen Surface Pro 3 gaat het om een 2-in-1 die bruikbaar is als tablet en notebook vervanger.

De nieuwe Microsoft Surface 3 draait op een Intel Atom x7 processor en komt met verschillende configuraties als het gaat om werkgeheugen en opslagruimte. Het scherm meet 10,8 inch en is een ClearType HD display in 3:2 verhouding (heerlijk voor films). Aan de randen van het display zijn stereo speakers verwerkt met Dolby Audio. Naast een typeover toetsenbord, levert Microsoft ook een pen voor het display mee. Optioneel verschijnt ook een 4G variant. De Surface 3 zal ook geschikt zijn voor de gratis update naar Windows 10.

Beschikbaarheid

De Microsoft Surface 3 zal in verschillende configuraties verschijnen met een prijs vanaf €609.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.